Biedriem


vai

Uz visiem 100! Vasaras DISKO iesaukums!

Uz visiem 100! Vasaras DISKO iesaukums!

Šīs vasaras iesaukums DISKO rindās, disko balle ar jau pārbaudītiem DISKO, Rock’n’roll un citiem deju hītiem. Esi viens no deju mūzikas faniem? Esi ierindā!

Dzīres Kuldīgā, 19.jūlijā, piektdienā, no 20.00 – 02.00, bijušajā Zemessardzes pagalmā!

Šoreiz īpašs gads – Latvijas Armijai 100 – un īpaša vieta  (Liepājas ielas 14 nama pagalms – ieeja no Dzirnavu ielas), pagalms, vieta ar vēsturi – kur reiz puišus iesauca armijā, kur sākotnēji bāzējās Latvijas zemessardzes 45.bataljons un vieta, kur reiz atradās DiskŽokeju skola Viestura Liepiņa vadībā.

Laiks dejām, labai pagājušo gadu deju mūzikai, un labai atmosfērai, kuru radīsim kopā ar Ventas Dzirkstis un ZeroDefect DJ: Juri Gielu, Albertu Dinteru, Māri Dadzi, Aldi Gobzemu, Jāni Mihailovu, Ģirtu Immeru (Dj Hadge), Lauri Bērziņu (Dj LB) un Armandu Liepnieku (Dj RoughBoy).

Unikāla Dj skatuve – RedBull skaņas bruņmašīna, enerģiskas dejotājas,  projekcijas LED lielekrānā, Zemessardzes aktivitātes, īpaši DISKO pārbaudījumi, Folkklubs ALA  piedāvās gardu maltīti un uzkodas izsalkušajiem, atspirdzinošie dzērieni ar Jägermeister, dziesmu kari, deju treniņi – disko soļu apmācības, iemetīsim aci topošajā grāmatā par diskotēku vēsturi, rekrutēšana zemessardzē  un daudz kas cits!

DISKOBALLES lieldraugi: Jägermeister, RedBull, KCE, ZS 45.bataljons, AB Būve, Folkklubs ALA

Draugi: Energoparks, PC Konsultants, HL Dizains,  BTE, Ramirent, KKC, KKP, p/a Rumbiņa

Informatīvais draugs: Kurzemes Radio

 

Organizē biedrības: Ventas Dzirkstis un ZeroDefect

 

ventasdzirkstis.lv

zerodefect.lv

 

Ieeja bezmaksas!

 

Esi viens no mums – iestājies!

Esi DISKO ierindā!

Uz visiem 100!

 

p.s. savādāk nevar!