Biedriem


vai

Atbalsti Disko grāmatas iznākšanu!

Atbalsti Disko grāmatas iznākšanu!

Biedrība Ventas Dzirkstis vēlas laist klajā jaunu, īpašu un nebijušu grāmatu par diskotēku vēsturi Kuldīgas, Alsungas un Skrundas novados.

Grāmata atspoguļos ne tikai diskotēku interesantos likteņstāstus, faktus un agrāk nepublicētas fotogrāfijas, bet arī ar diskotēkām saistīto kultūrvēsturi laiku lokos. Šo grāmatu paredzēts izdot teicamā kvalitātē un saturā, kas gūs augstu novērtējumu gan vietējā sabiedrībā, gan ārzemēs.

Šajā darbā kopš 2018.gada februāra strādā izdevēju grupa Arta Gustovska vadībā. Grāmatu raksta žurnāliste Daina Tāfelberga. Jau šā gada izskaņā ir paredzēta grāmatas audiovizuāla (elektroniska) prezentācija kārtējā “Ventas Dzirkstis” Diskoballē, Kuldīgas kultūras centrā (vairāk informācijas sekos).

Lūdzam Jūsu iespēju robežās finansiālu atbalstu! 

Katrs grāmatas sponsors un atbalstītājs tiek ierakstīts grāmatā atbalstītāju sarakstā, neatkarīgi no ziedojuma lieluma. 

Piedāvājam īpaši izdevīgus noteikumus, kas paredz apmaksāt Jums vēlamo grāmatu eksemplāru skaitu par summu, kas atbilst grāmatas pašizmaksai, t.i. 10 eiro par vienu grāmatas eksemplāru. Pēc tam veikalos grāmatas cena būs dārgāka. Faktiski Jūs ar priekšapmaksu iegūsiet noteiktu grāmatu skaitu.

Līdzekļus grāmatas izdošanai lūdzam pārskaitīt mūsu kontā:

Biedrība "Ventas Dzirkstis"
Raiņa iela 21, Kuldīga, LV-3301
Reģistrācijas numurs 40008245157
Banka: Swedbank AS
Bankas konts: LV31HABA0551041058298

Nepieciešamības gadījumā esam gatavi izsniegt Jūsu norādītajam adresātam biedrības “Ventas Dzirkstis” iesniegumu un rēķinu.

Sīkāka informācija: Viesturs Liepiņš, mob.t. 26497244